Det här inlägget saknar rubrik

Gårdagens rekordunga startelva.

, igår såg vi ett rekordungt Arsenal stå emot Olympiakos bra och det mesta handlar idag om det unga laget som Wenger valde att ställa upp med igår. Wenger var riktigt nöjd trots förlusten och sade följande efter matchen:


Overall we looked like a team that play every week in this competition. For some players from Barnet [where the reserves play] to Olympiakos was a big jump but they did very well. We had the expected performance but not the result we wanted in the game. We lacked a bit of compsure in the final third to come back but we tried very hard. I am proud of the positive performance. These young players play exactly like the first team. They represented Arsenal very well.


Det finns egentligen inte så mycket mer att tillägga. De unga spelarna gjorde väldigt bra ifrån sig mot ett Olympiakos som spelade rätt så bra. Med lite mer flyt och bättre avslut skulle vi haft ett likaresultat eller till och med en vinst, men fotboll fungerar inte så. Därför är det onödigt att spekulera i vad som skulle kunna ha hänt. Vi förlorade, fast vi förlorade med stil. Nu för ungdomarna fortsätta kämpa i reservlaget för att sedan ta chansen när den väl kommer för dem. Det kan ta sin tid nu när vi är ute ur Carling Cup och inte har så många meningslösa matcher på schemat. Vissa kan få delta i FA-cupen, men det kommer bli långt ifrån alla.

En man som ni känner till mycket väl (jag tror ni gissar rätt på första försöket) hyllade Arsenal igår. Han sade följande efter att hans lag vunnit gårdagens drabbning:


It feels good to qualify. It was a young, quick and very technically gifted Arsenal team and we had to be very good defensively. We managed to create a couple of chances and score from one of them so it is definitely a big win for us.


Hur som helst
, tidningarna gillar verkligen att skriva om Tom Cruise på grund av hans namn. Det finns även lite annorlunda nyheter att leverera idag. En av dessa lite mer annorlunda nyheter är att Theo Walcott skrivit på ett kontrakt hos ett bokförlag kallat Random House. Walcott ska börja skriva barnböcker åt dem. Böcker som handlar om en ung fotbollspelare som försöker att lyckas med målet att bli fotbollsstjärna. Lite som Goal alltså, bara att de riktar in sig på mindre barn.

Walcott ska börja skriva barnböcker!

En annan nyhet eller ja, det är ingen nyhet precis, men ett faktum som är ganska tragikomiskt är att RvP inte spelat på Anfield i Premier League sedan säsongen 04/05 då han blev inbytt. En match som vi sedan förlorade med 2-1. Alla andra säsonger sedan 04/05 har han varit skadad när det varit dags för PL-fotboll på Anfield. Samtidigt som det är ganska rolig fakta är det lika tragiskt för den delen. Anfield slipper RvP 09/10 också.

, transferspekulationerna är ju sedan ett tag tillbaka igång och det senaste ryktet placerar Pavlyuchenko i Arsenal. Det enda logiska jag kan se i en sådan flytt är att han är god vän med Arshavin och att den duon har presterat rätt så mycket i landslaget. Allt annat verkar ju vara konstigt. Visst är han lång också, men det finns väldigt många bättre spelare på marknaden som inte är cup-tied. Jag håller fortfarande fast vid att vi skulle behöva Cole i Arsenal och jag hoppas innerligt att Wenger tänker likadant. Så länge han inte tänker punga ut med stora pengar för en spelare som Dzeko (som dessutom är cup-tied) så skulle Cole vara exakt den spelare vi behöver just nu - stor, stark, fysisk och lång.

Matchen mot Liverpool närmar ju sig med stora steg och den kan bli väldigt viktig. Som bekant så har äntligen Chelsea drabbats av lite olycka iochmed att Essien blir borta upp till två månader. Essien är utan tvekan en av Chelseas viktigaste spelare och trots att de kan ersätta honom rätt skapligt så är det fortfarande ett stort avbräck. Och om vi har tur så kan kanske Everton hota Chelsea lite på Stamford Bridge. Trots att det känns väldigt avlägset med en Everton-vinst, så kan ett likaresultat se Chelsea tappa ytterligare två poäng. Det är kanske att hoppas på för mycket, men så länge Arsenal ser till att vinna mot Pool så är jag nöjd. Dessutom har vi Arshavin:

4-4-4

En man som mer än gärna står mot Liverpool är Fabianski som sagt följande:


I have started to play a bit and hopefully I am going to get some more games in the future. I want to play in the Premier League. I am preparing myself to play in every single game and I am ready to play in the Premier League. You have to work hard and every time you have an opportunity you have to show what you can do. We will see what happens.


Jag hoppas verkligen Wenger vågar starta med Fabianski mål. Jag tror att chanserna till det händer är rätt så låga, men vi kan åtminstone hoppas. Jag har på senare tid hyllat Fabianski väldigt mycket och jag anser att han i dagsläget är i bättre form än Almunia. Dessvärre tror jag att Almunia får chansen. Jag kommer inte gråta floder av tårar precis, men jag hoppas Fabianski får chansen rätt så snart. Han kommer inte svika, det kan jag lova.

, jag tänker avsluta lite humoristiskt med både en bild och en video. Jag tror de talar för sig själva rätt så mycket. Tack för att ni läser bloggen, tack och hej!


 


Kommentarer
Postat av: Danne

Haha Lehmann :DSkönt att Essien är skadad, men tycker du verkligen han är viktigare än Drogba?

2009-12-10 @ 14:49:32
Postat av: kicken

@Danne: Jag skrev att han var en av de viktigaste spelarna i Chelsea, inte den viktigaste.

2009-12-10 @ 15:08:21
Postat av: Danne

Ah, läste fel..

2009-12-10 @ 16:13:50
Postat av: Nisse

Trevlig läsning, Missade tyvärr gårdagens match då jag somnade av utmattning efter jobbet men men.. Vet du ifall lottningen sker på fredag eller är jag helt fel ute?En annan nyhet är att Vela har förlängt sitt kontrakt :>

2009-12-10 @ 17:36:21
Postat av: micke

lottningen sker den 18e dec

2009-12-10 @ 17:56:14
Postat av: Nisse

Fredag nästa vecka då. Inte helt fel ute då :)

2009-12-10 @ 18:07:00
Postat av: shahriar

http://www.youtube.com/watch?v=z9mHniTNCU4Någon som vet vad låten heter och vart man kan hitta? skulle vara väldigt schysst

2009-12-10 @ 18:10:30
Postat av: Song

På tal om nya kontrakt, nån som vet hur det ligger till med Merida?

2009-12-10 @ 20:21:59
Postat av: Janne

Är det nån mer som såg Balotellis mål från igår? Hoppas Wenger köper honom, han kan bli precis hur bra som helst. Ja, jag är medveten om hans mentala problem men jag tror Wenger fixar det.

2009-12-10 @ 20:24:10
Postat av: d

Älska låten på Viera klippet!

2009-12-10 @ 20:31:36
Postat av: kicken

@Shahriar: Vet ej.

@Janne: Det är väl sådant Wenger är dålig på?

2009-12-10 @ 20:47:15
Postat av: Mickey

Nja han fixade ju Adebayor så gott det gick.. Han gick ju inte ens till sina träningar i Monaco elr vad det var han spelade i innan.

2009-12-10 @ 20:58:48
Postat av: Nisse

@Song: Sista jag hörde att dom var överens muntligt båda parter så ska väl inte dröja alltför länge innan det hamnar på papper

2009-12-10 @ 21:09:49
Postat av: Mag

Älskar Bergkamp i Vieraklipper... Gud vilken spelare!!!

2009-12-10 @ 21:22:39
Postat av: Micke

Jag har för mig att jag läste nånstans att Arshavin och Pavluychenko inte alls var speciellt nära vänner...

2009-12-11 @ 02:29:10
Postat av: Janne

Nej, van Persie är ett mycket bra exempel på det.

2009-12-11 @ 08:55:23
Postat av: Leif

TÄÄÄÄÄÄÄÄÄRT! Bendtners skada har tydligen dragit ut sig nu. Han kommer inte tebax förän 2010.

Tärt...

2009-12-11 @ 16:03:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0