Veckans favorit: ny ljudblogg!

Ja, med tanke på alla fina komplimanger och små hyllningar jag fått för ljudbloggen på sistone får jag väl lov att kalla den för veckans favorit, eller?. Precis som vanligt så skippar jag det skriftliga idag och ni får nu se till att trycka på play och lyssna på ännu en intressant ljudblogg med åsikter, synpunkter och funderingar kring Arsenal, men även andra lag! Enjoy!

Förra veckans ljudblogg hittar ni här!

Fotnot: Jag är väldigt täppt i näsan vilket märks några gånger under dagens ljudblogg. Får ursäkta ifall det är störande, kan tyvärr inte göra någonting åt det. (Jag vet att jag uttalar både Diaby och Nasri fel, men i "stundens hetta" så glömde jag att uttala namnen rätt!)Det som tas upp i dagens ljudblogg är följande:

Arsenal - Hull
  • Kort reflektion
  • Egna åsikter och synpunkter

Aston Villa
  • Hur bra är Aston Villa egentligen?
  • Kan vi rå på dem på söndag nästa vecka?

Chelsea & Manchester United (och Premier League i allmänhet)

  • Främsta titelutmarna?
  • Hur går det för dem?
  • Är vi med i titelstriden?
  • Varför vi bör vara optimistiska!

Champions League
  • Hur långt går vi i år?

+ lite annat smått & gott!
Om spelare inte fungerar kan ni hitta ljudbloggen här (editerar in länk senare!).

 Kommentarer
Postat av: Song

God Jul Kicken!

2009-12-20 @ 21:49:07
Postat av: Fredrik

Ännu en mycket bra ljudblogg! Älskar dina avslut med klassiska Gunners-moments. Finns det möjlighet att få dessa med bild i fortsättningen? =) Nu när det närmar sig 1 januari o det florerar så många rykten o namn om vem Arsenal bör/ska värva, vem tror du ligger närmast i Wengers huvud, Kicken? Dzeko, Chamakh osv? Om du inte bloggar mer innan julafton så får jag passa på att önska dig en God Jul och tack för en fin blogg!

2009-12-20 @ 22:09:02
Postat av: Johan

Jag tror matchen mot Hull var en vändning för Almunia. Jag är själv målvakt och dom flesta målvakter har en dålig period. Gör man en dålig match så gör man ofta ett rad dåliga matcher och när det går bra i en match så får man självförtroende. Nu tog han en straff och även om man tycker att han ska ta den så är det svåra att "läsa" målvakten. Om man kollar på många straffar som slås så försöker straffläggaren lura målvakten åt det ena hållet och lägger bollen i den andra, och så tror jag att straffskytten (kommer inte ihåg vem det var) försökte göra och jag både tror och hoppas att Almunia blivit fylld av självförtroende och han kommer spela bättre igen. Och som du säger har han en grym positionsförmåga, vilket gör att han inte gör speciellt många snygga räddnigar. Jag tror på Almunia och jag tycker Wenger gör helt rätt att han låter honom spela. Förlåt om mitt inlägg är krångligt eller om det är dålig svenska eller något för jag är väldigt trött.God jul alla och tack för den här grymma bloggen:)

2009-12-20 @ 22:22:55
Postat av: kicken

@Song: Tack!

**

@Fredrik: Jag kommer fortsätta blogga kring jul, så det är ingen fara! Och tack!

**

@Johan: Precis! Det är även därför jag tidigare blivit lite sur på folk som får Almunia att framstå som en av de sämsta målvakterna i PL, vilket han inte är. Men som sagt, han är en bra målvakt och jag hoppas att han vänder sin form nu, för när han spelar bra är han en bättre målvakt än Fabianski, men jag vill fortfarande se Fabianski få chansen. Något som han knappt fått alls i år :)

2009-12-20 @ 22:30:30
Postat av: svensson (aka micke)

riktigt bar ljud blogg trots snuvan^^jag tror faktiskt att arsenal har en ganska så god chans ändå på i CL, mkt handlar ju om vem som har bästa dagsformen och flytet med sig

2009-12-20 @ 22:37:23
Postat av: kicken

@Fredrik: Japp, ni kan absolut få dem i bild i fortsättningen! Ska komma ihåg det tills nästa gång!

2009-12-20 @ 22:40:03
Postat av: Paul

intressant och bra ljudblogg, roligt att läsa och lyssna på dig.

2009-12-20 @ 23:02:16
Postat av: Mickey

Bra ljudblogg som vanligt!

jag tycker att Arsenal faktiskt har bättre form är Chelsea, de har ju trots allt bara vunnit 1 på 6 matcher och vi har bannemej bättre form än så just nu :D. Hoppas de tappar lite poäng nu när många av dem ska till afrikanska mästerskapen så vi kmr ikapp :)

God Jul!

2009-12-20 @ 23:21:14
Postat av: Robin

om du undrar så stämplade nasri killen :)PS Enligt mig borde hullspelaren fått gult för filmning

2009-12-21 @ 12:10:52
Postat av: Joakim

Jag är neutral, gillar inget speciellt lag i PL ska sägas först och främst.Men att du säger att united inte kommer kunna vara med och slås om titlen tycker jag är fel för att med de skador dom har (1 ordinarie back) så kan dom inte göra mycket annat. Kanske be 2 bästa mittfältarna har fått spela i backlinjen, och med tanke på att scholes inte håller varje match men han har varit tvungen att spela nu många matcher i rad så finns det ingen möjlighet att något lag skulle kunna klara det. Fletcher och Carrick är uniteds viktigaste mittfältare helt klart. Nu har de fått gå ner, de vann tex borta mot westham med 4-1, men som jag sagt finns det ingen möjlighet att något lag i värden skulle klara att ha 2 mittfältare i backlinjen undewr en sådann här lång tid. Kollar man därimot på arsenal så är skadorna mer vad ska man säga, de har skador på de flesta positionerna inte bara på en. Men som sagt, jag gillar att kolla fotboll brukar kolla arsenal,chelsea och man united. Gillar inget spceillt lag.

Och så tror jag också arsenal vinner mot villa på söndag, de spelade inte speciellt bra mot Stoke hemma i helgen...:)

2009-12-21 @ 13:25:28
Postat av: Robin

Joakim > 3 Vänsterbackar skadade,2 enda rena target players skadade.

2009-12-21 @ 13:48:58
Postat av: Robin

Joakim > 3 Vänsterbackar skadade,2 enda rena target players skadade.

2009-12-21 @ 13:49:07
Postat av: Joakim

Sry, har inte så bra koll på arsenals skador. Det enda man läser är att man united bara har 1 ordinarie back.

Ber om ursäkt.

2009-12-21 @ 14:33:36
Postat av: chrajl

United har faktiskt ett rent bedrövligt skadeläge, tänk er att vi skulle ha Song och Denilson som mittbackar! Fast självklart njuter man ju av att de ÄNTLIGEN får uppleva en rejäl skadekris.Dock har ju Arsenal också som vanligt ett extremt skadeläge och det är sjukt hur skadedrabbad truppen är.. Kan inte bara vara otur två-tre säsonger i rad.. eller?!

2009-12-21 @ 23:17:16
Postat av: niklas

mycktet bra, fortsätt så.... :):)

2009-12-22 @ 13:37:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0