Framtidsplanerna för bloggen och för Arsenal!

Ingen bild?! Vad är det frågan om? I dag får ni helt enkelt endast nöja er med text!

God dag får man väl lov att börja med. En personlig nyhet är att jag själv blivit "värvad" av ett ungdomslag här i Eskilstuna. Ett av de bästa dessutom och jag ska då spela som målvakt i Junior Elit (som får anses vara superettan/division 1) om vi ska jämföra med seniorlag. Det roliga var att jag blev scoutad under en korpenmatch och tränaren för laget var riktigt nöjd med min insats och det hela påminde mig om nikereklamen där Wenger står och scoutar en okänd spelare. Haha! Hur som helst så har det varken någonting med bloggen eller Arsenal att göra, men jag tyckte det var roligt att klämma in det någonstans i dag.

Nu väntar ett sommarlov för alla studenter och ett och annat för alla de äldre. Jag själv har två hektiska veckor kvar i andra ring i gymnasiet och kommer således försöka att skriva varje dag, men jag kan ingenting lova. Bortsett från det så är det snart sommarlov och då kommer det i stort sett inte hända någonting förutom transferrykten och eventuella övergångar vilket gör att bloggens intresse även kommer minska. Jag kommer självklart fortsätta att skriva, men i sommar kan det lätt hänt bli att det blir varannan dag istället för varje dag. Däremot kommer bloggen rulla på som bara den så fort vi närmar oss början av säsongen 2009/2010 och jag hoppas att vi alla är optimister och äntligen får se våra arsenalspelare jubla för en gångs skull. Bortsett från det kommer jag i sommar uppdatera med diverse transferrykten och även kommentera andra övergångar i andra klubbar. En utvärdering av säsongen i flera delar kommer i helg och början på nästa vecka. Det kommer bli långa inlägg, men mycket intressant material och intressanta analyser som bör läsas! En kommentar jag fick var att det var rätt så roligt hur jag hypade detta i varenda inlägg, men jag vill verkligen att ni ska läsa allt jag har att säga om alla spelare, ledare, lag och allting annat då det enligt mig kan bli mycket intressant läsning, inte bara ur ett arsenalperspektiv, utan generellt sett också. Tills nästa säsong hoppas jag även få ännu fler läsare och en hel del gästinlägg från diverse personer. Jag hoppas även att Josefsson kan ladda om batterierna och komma igång med skrivandet ännu mer. Jag hoppas ni alla har full förståelse för den stress vi för tillfället sätts för i skolan då han detta år tar studenten och jag själv har en enorm stor börda med studier.

Hur som helst vann vi i går mot Stoke med hela 4-1 och det var ingenting annat än en "walk in the park"-seger. Stoke avfärdades på ett tämligen enkelt vis och Mannone fick äntligen stå i mål för a-laget. Wenger har ju tidigare sagt att det är nästa två kommande säsonger (även hans sista två säsonger med Arsenal om han inte skriver på ett nytt kontrakt) som är de absolut viktiga för Arsenals del och att det är äntligen då vi ska få lite silverware. Jag önskar att tränarens ord var lag och att vi belönades med en trippel nästa säsong, men i ärlighetens namn så tror jag inte på stora mirakel nästa år. Jag tror den kommer bli rätt lik den här säsongen med undantaget att vi kommer utmana om ligatiteln, det är verkligen vad jag tror. Tror dock att det kommer bli urtåg ur cuperna ännu en gång och att vår största chans till en titel är just ligan. Det står kvar att se vad som händer och en lista på förbättringar måste redogöras. Någonting som jag kommer göra i senare blogginlägg ur en personlig syn på saken. Det vi får hoppas på först och främst och det kortsiktigaste målet vi torde ha är att gå vidare till Champions League. Som sagt så slutade vi fyra och med de nya reglerna innebär det att de tre lag som hamnade högst upp i de tre-fyra(?) största ligorna får direktavancemang, vilket innebär att fyran får kvala in ensam. Detta gör även så att Arsenal kan möta topplag från andra toppligor - t.ex Fiorentina - vilket gör den hela resan svårare. Jag hoppas innerligt att vi slipper det, men i dagens läge så kan vi ingenting veta. Hur som helst spelas dem matcherna i mitten och slutet av Augusti och det är egentligen inte så mycket semester arsenalspelarna lär få i sommar då Emirates Cup börjar i början av Augusti och en del träningsmatcher måste avverkas innan det.

Hur som helst så hoppas jag att bl.a Wilshere och likasinnade talanger får mer chanser i a-laget och inte enbart i Carling Cup. Jag tror i all ärlighet att vi skulle vunnit CC med våra unga talanger om det inte varit för Brian Jensen i Burnleymålet som var fullständigt fenomenal den kvällen och räddade flera frilägen plus en massa annat. Jag hoppas även att Vela och Bendtner (som båda visat sig inneha en enorm potential) får fler chanser. Bendtner har förvandlats totalt under året och det känns verkligen som han har gått från en gröngöling till en man. Men mer om hopp, löften och spelarsummeringar kommer som sagt i slutet av vecka, så just nu får ni stå ut med det lilla. Inga bilder och inga uttalanden får ni i dag, utan nu har jag bråttom till lektion! Ha det så bra och tills imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0