Imorgon möter vi ett lika hjärtkrossat Chelsea


Han gjorde två mål senast mot Chelsea i ligan, kan han göra om det må tro?

En kort blogg idag på grund av tidsbrist! Så, imorgon är det dags för en av de tre sista matcherna den här säsongen. Det enda vi har kvar att kämpa för är en eventuell tredjeplats, men den ser rätt så avlägsen ut till och med om vi vinner över Chelsea imorgon. Vad Wenger måste få in i våra mannar är att vi får inte förlora vad som än händer. Det vore ärligt sagt riktigt tråkigt om våran "unbeatable"-rad spricker. Om den trots allt gör det så innebär det en helt ny start för oss nästa säsong. Om den inte gör det kan vi åtminstone gå in med lite självsäkerhet i ligan nästa säsong då vi vet att vi inte förlorat på ett bra tag. Men allt handlar egentligen om hur bra vi har återhämtat oss sedan förlusten. Har alla lyckats glömma den och hur många dyker upp på Emirates? Det är väl de två viktigaste frågorna som det måste ställas svar till imorgon. Vi får helt enkelt hoppas att alla avslutar säsongen väl och att ingen tar på sig ännu en skada.

Chelsea åkte som bekant ut mot Barcelona i onsdags och även dem måste återhämta sig och man skulle kunna säga att den som vinner matchen imorgon har återhämtat sig bäst, men egentligen handlar det bara om att ta tre poäng i slutändan. Vi måste svälja våran stolthet och kämpa med vårat hjärta och kanske framför allt visa fansen att vi inte lägger oss ner och dör. Vi ska bara vinna och om vi inte vinner är det inte hela världen, det viktigaste är att inte förlora. Jag har ingen aning om vad för startelva vi ställer upp mot Chelsea, men allt tyder på att det blir i princip samma elva som det var mot Man U. Arshavin har tyvärr drabbats av influensa (inte svininfluensan som tur är!) så han kommer ej vara tillgänglig. Men som tur är har han återhämtat sig mot matchen mot Manchester United i nästa vecka.

Jag tänker idag inte skriva så mycket mer än detta, då alla vet vilka omständigheter som råder. En matchrapport och analys och annat kommer efter matchen imorgon! Här kommer sannolika startelvor och skadelistan!

Chelsea:

Cech
Ivanovic - Terry - Alex - Cole
Lampard - Mikel - Essien - Kalou
Anelka - Malouda

Arsenal:
Almunia
Sagna-Touré-Djourou-Eboué(Gibbs får nog vila pga flera skäl)
Walcott-Fabregas-Denilson-Nasri
Adebayor-van Persie

Skadelistan:

Eduardo, Clichy, Gallas&Rosicky:
Alla fyra är borta säsongen ut. Eduardo har ljumskproblem. Rosicky har fortfarande problem med vad det nu är han har problem med och Gallas har som bekant knäproblem. Clichys rygg läkte inte i tid och även han är nu borta resten av säsongen. Skadeproblemen verkar aldrig ta stopp!
Arshavin: Har som jag tidigare nämnde influensa, men räknas vara tillbaka så snart som möjligt. Kan nog trots allt göra ett inhopp, men långt ifrån säker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0