Vi har en hel drös med dagar framför oss...


Ännu en gång en bild på Wenger tänker ni? Jag har inget bra svar säger jag.

"You cannot see what we have seen on Saturday and not aspire to that, we want to achieve that. It was a very important game for us. I knew that, for the future of the team, it was important to give a strong response. We’ve made good progress since the start of the season. We were quite in control on the pitch today we mastered well the space we had. But we had seven players today of under 22 years-old on the pitch. So why should we not hope to be even better next year?”


Detta får inleda dagens blogg. Enligt vår käre Arsene Wenger så var det en bra syn spelarna fick se i lördags. Enligt honom så är det här vara starten på någonting stort om man tänjer orden lite. Detta kan sporra spelarna är det han vill ha sagt och all heder åt honom om han lyckas sporra spelarna genom att få dem att se på hur Manchester United firar. Jag har ju själv ingen aning vilken respons spelarna hade, men med tanke på deras miner efter slutsignalen så såg alla glada ut, till och med Fabregas som har världens största vinnarskalle. Vi får helt enkelt hoppas att det faktiskt sporrade dem.

Nära inpå slutet av säsongen börjar så klart transferspekulationerna komma i full gång. Jag tänkte ta med lite i dagens inlägg. Silvio Berlusconi som är bossen för Rossoneri där borta i Italien har sagt följande: "There is a good chance that we can get Adebayor.". Adebayor var som bekant inte med i truppen i lördags och det har speedat upp spekulationerna enormt mycket. Jag hoppas innerligt att vi kan sälja honom och hitta en bra ersättare (en erfaren ersättare). Varför jag vill sälja Adebayor tar jag upp efter säsongens sista match. Milan är hur som helst beredda att lägga bud på honom och Adebayor har sedan tidigare flörtat med Milan samtidigt som han sagt att han ska stanna i Arsenal. Han är smart och håller alla dörrar öppna, precis som Fabregas gjort hela tiden, dock inte lika öppet som Adebayor.


Snart ett minne blott?

Bortsett från Adebayor har vi blivit starkt relaterade med Lille's mittfältare i form av Yohan Cabaye. Jag har aldrig hört talas om honom för att vara ärlig så jag kan inte uttrycka mig så mycket om han vore bra eller dålig, men en sak man direkt kan slå fast vi är att han är fransk och ung. Wenger verkar prioritera franska spelare framför andra och det har han gjort ända sedan han kom hit. Vissa år har det lycktas, vissa inte. Han lovade dock att köpa spelare med erfarenhet och jag vet inte hur mycket en 23-årig fransman som spelar i Lille har för erfarenhet, men detta är väl en bland mängden av rykten som kommer börja komma igång och det är ingenting man borde lägga all sin kraft på.


En framtida arsenalspelare må tro?

Den tjugiofjärde maj spelas den sista arsenalmatchen säsongen 08/09 och det är mot Stoke hemma på Emirates. En match som verkligen inte betyder någonting för Arsenal. Jag ser gärna att Wenger startar med en del spelare som inte fått så många chanser den här säsongen. Varför inte sätta in Randall, Bischoff, Wilshere och Vela samt Bendtner på topp? Skulle vara roligt för alla de unga (well, i stort sett är hela laget ungt) spelarna att få göra debut från start. Jag kommer naturligtvis att se matchen och efter matchen är det äntligen dags för spelarsummeringar och annat den här säsongen. Lite best of och lite sämst of får ni också infinna er i. Hur man gör en säsongssammanfattning har jag ingen aning om, men jag ska nog knåpa ihop någonting.

Jag vill ursäkta för att det dels inte blev ett inlägg i går och dels för att eXotic inte dykte upp. Det är så att vi båda har väldigt stressade scheman för tillfället och jag har minimalt med tid vilket gör att bloggen lider lite. Snart är det dock över och jag kommer hitta mycket tid för bloggen. Ni får helt enkelt vara tålmodiga och fortsätta läsa bloggen! Tack för allt stöd jag fått hittills! Det är alltid roligt! Tack för alla kommentarer och för att vissa profiler nämnt min blogg på andra sidor och bloggar och nu hoppas jag klättra på bloggportalens top 50-lista över de mest besökta bloggarna i sport&fritid-avdelningen. Ännu en gång, tack!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Keep up the good work!

2009-05-18 @ 23:38:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0