Satan vad tråkigt.....

....det är att inte kunna se Arsenal spela en lördag som denna. Jag ogillar landslagsuppehåll och det har jag nämnt 127 gånger och jag kommer fortsätta att nämna det. Jag har på senare tid märkt hur beroende jag är av Arsenal och samtidigt som det är hur roligt som helst att följa laget och allt runt omkring så är det aningen smärtsamt att inte kunna se dem spela en match på hela två veckor. Det är sådant som bara inbitna fotbollsupportrar förstår och en vanlig människa skulle antagligen kalla mig galen. Hur som helst, det är enbart en vecka kvar tills matchen mot Sunderland, så lite kan man hålla ut.

Jag ska försöka summera upp dagens nyheter i korta sammanhang till motsats mot gårdagens wot (wall of text). Gibbs har ju sagt att framtiden ser ljus ut för inhemska talanger och jag är beredd att hålla med. Visst produceras det inte Messis eller Ronaldos, men det har aldrig den engelska fotbollskulturen heller gjort. Englands U21-lag gick trots allt till final i U21-EM och de talanger de för tillfället har, har en väldigt ljus framtid.

Merida har fortfarande inte skrivit på, men säger att han nu är fast besluten att fortsätta i Arsenal. Det kan vi ändå klassa som positiva nyheter. Sedan vill jag gärna poängtera en sak och det är att Chelsea kommer sakna en hel del startspelare i matchen mot Arsenal. Jag har på sistone klagat rätt mycket på våra skador, men Chelsea verkar ha råkat minst lika illa ut om inte värre. Bosingwa saknas sedan tidigare, Cole går på sprutor för tillfället, Lampard kommer antagligen inte kunna spela och detsamma kan gälla Drogba (beroende på hur allvarlig hans skada är). Sedan går det även rykten att Terry kan komma att missa matchen pga skada som han fått under landslagsuppehållet. Av de som är 100 % borta från start i matchen mot Arsenal finns bara Bosingwa, men jag skulle då inte bli så ledsen om vi slapp Drogba för en gångs skull.

Nu orkar jag inte bli förbannad, arg eller ledsen, så det är skönt att arseblog gör det åt mig i dag. Joan Laporta har nämligen sagt följande:


He [Fabregas] was formed at Barca, he has our style of play and the majority of 'cules' like him. We must respect Arsenal and cannot comment though. The market is not open and these matters are decided by the technical director [Txiki Begiristain], and so we are not thinking about it at the moment.


, jag orkar helt enkelt inte. Jag summerar det hela med att säga att Laporta är en fullblodad idiot.

Jag avslutar kort och gott här. Ett kort och konsist inlägg för en gångs skull, heh! Imorgon blir det antagligen en ny utvärdering, fast denna gång är det spelarna som handlar i fokus! Se till att kika in imorgon!

Kommentarer
Postat av: Anonym

"Cole går på sprutor för tillfället"Ashley eller Joe?

2009-11-14 @ 20:43:09
Postat av: kicken

Oj, ursäkta! Ashley Cole menade jag.http://soccernet.espn.go.com/news/story?id=696500&sec=england&campaign=rss&source=soccernet&cc=5739Han spelade på sprutor mot både Athletico Madrid och Man U.

2009-11-14 @ 20:45:50
Postat av: Anton

Kicken, Fabregas spelade i ett annat lag innan han började i barca. Ce Matoron elelr nåt. Såg på wikipedia. Kan man då ändå säga att han är en barcaprodukt?

2009-11-14 @ 23:22:09
Postat av: arsenal

jag vill att murinho ska ta över arsenal, men wenger är också bra. Vad tycker du kicken?

2009-11-15 @ 00:05:20
Postat av: R09

kommentaren innan , nej aldrig mourinho skulle förstöra hela arsenals policy och de som wenger byggt nej lååååt wenger va kvar!!! OCH DE VÄRSTA SOM KAN HÄNDA HAR HÄNT RVP ÄR SKADAD !!!!!!!!! FUCKING CHIELLINI DE RYKTAS OM 2 MÅNADER BORTA + HOLLANDS TRÄNARE SÄGER ATT DE SER ALLVARLIGT UT; VRF JAAAAAAOOOO !!!!!!!!

2009-11-15 @ 00:13:56
Postat av: ahmed

fy f*n van persie skada sig mot italien träningsmatch:( sägs han ska vara borta i 2månader blev ledsen så snabbt jag hörde det

2009-11-15 @ 00:14:30
Postat av: Anonym

NU MÅSTE EDUARDO HÅLLA SIG FRISK OCH KANSKE KMR VI SE WALCOTT ELR VELA SOM CENTAR FORWARD MEN STORT AVBRÄCK!!! JUST NÄR RVP HADE NÅT SITT LIVS FORM! NU MÅSTE VI VÄRVA EN FORWARD+ DEF MITT+ MITTBACK SOM BUCKUP FÖR ALLA SKADOR

2009-11-15 @ 00:16:17
Postat av: R09

HOPPAS ARSENAL KMR BALOTELLI,HAZARD+NALDO LÄNGTAR TILLS TRANSFERSMARKNADEN ÖPPNAR SÅ SPELARE KAN KMA FÖR JUST NU BEHÖVER VI SPELARE FÖR ALLA ÄR SKADADE FAST 12 VIKTIGA MATCHER KVAR TILLS DET OCH SÄKERT UTAN RVP SOM ÄR OERHÖRT VIKTIG

2009-11-15 @ 00:22:03
Postat av: r09

TROR VÅRAN STARTELVA KMR SE UT SÅHÄRA TAR INTE MED SPELARE SOM ÄR BORTA LÄNGE ¨ ALMUNIA-GIBBS-GALLAS-VERMAELEN-SAGNA

SONG

FABREGAS DENILSON/ROSICKY

WALCOTT ARSHAVIN/EDUARDO ARSHAVIN/NARSI

2009-11-15 @ 00:26:11
Postat av: Janne

Är du så du i huvudet att du skulle vilja byta Wenger mot Mourinho? Jag läste nu precis att Rvp kan missa resterande delen av Pl om det vill sig illa. De e fan svårt att fatta det e sant.

2009-11-15 @ 03:29:05
Postat av: ibbe

Fan va jäva synd med RvP, hoppas verkligen inte d e för allvarligt, han är en av nyckelspelarna och hittils så tycker jag inte någon i Arsenals trupp kan göra hans jobb som han gör d....Vilken fuckin blow asså!

2009-11-15 @ 03:44:33
Postat av: Carlen

Så fruktansvärt tråkigt, och så jävla typiskt det där med RvP. Varför kan vi ALDRIG få ha ett skadefritt lag? vad har vi gjort mot fotbollsgudarna, varför alltid vi som ska få skiten över oss hela tiden.nu är det kris! RvP är nyckelspelare :(

2009-11-15 @ 11:03:33
Postat av: kicken

Satan. Jag har inga ord som kan beskriva RvPs skada. Satan också. Får skjuta upp utvärderingen på spelarna och får dedikera dagens inlägg helt åt RvPs skada :/

2009-11-15 @ 11:59:12
Postat av: sinus

till ro9.

Du måste seriöst vara dum i huvet om du tror att gibbs ska ta clicys plats.

Gibbs har inlett extremt bra men har fortfarande mkt att lära, clichy däremot har varit stabil hela terminen och han är den bästa ytterbacken som finns i arsenal just nu. Den som borde känna sig hotad av Gibbs är Sagna som inte har övertygat särskilt mkt. Men trots allt så är Sagna den mest "defensiva" ytterbacken där lite av stabiliteten kommer. Om vi använder Clichy och Gibbs så kommer vi få en 2 backslinje till slut:Pmen ro9, hoppas du tänker på vad du säger när du skapar ditt "drömlag" av arsenal...

2009-11-20 @ 15:40:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0