Vad händer nu då?

Bendtner kan bli borta ända till nyår! Hur det påverkar vårt spel och vårt lag återstår att se.

Jo
, det ska jag alldeles strax ta och berätta för er. Under landslagsuppehållet kommer det komma upp intervjuer med läsare, nyheter precis som vanligt, en utvärdering på säsongen och spelarna hittills, frågestund med mig och lite annat smått&gott. Men, landslagsuppehållet har knappt börjat än, så jag håller inne det mesta.

Tyvärr måste jag börja med riktigt dåliga nyheter. Det handlar om Nicklas Bendtner och det är nämligen så att han kan bli borta så länge som till nyår. Han vann för visso umärkelsen "årets spelare" i Danmark i går (i deras motsvarighet till fotbollsgalan), men nu är det så att han ska genomgå en avancerad operation vilket kan göra så att han stannar vid sidlinjerna fram till januari månad. Om utmärkelsen säger han dock följande:


It is an immensely great honour to be awarded Player of the Year by the fans. I want to thank all those fans who voted for me. I would also like to thank my parents who have believed in me all the time, and I wish to thank my coaches and my team-mates who made this possible for me.


Inte
så mycket plåster på såren, men Bendtner kommer bli saknad. Som tur är så har vi väldigt bra alternativ och ersättare, men hans höjd i luftrummet går inte att ersätta förutom på hörnor.

Er som känner till spelarna som är på lån vet att Lansbury för tillfället spelar i Watford och enligt honom själv så har det gett honom massor med erfarenhet och han säger bl.a följande:


It's going very well. We've played some good teams and I think we have held our own. It's another step up for me and it's another challenge to go in there and play well and show what I can do. The Watford lads have made me feel welcome and I like it there. I definitely notice the intensity at that level. It is a major step-up and when you go to League football, it’s a different level to the Reserves. You go there and you've got to win because the players are fighting for their bonuses, they don't want to lose. It's a good challenge.


Ja, Lansbury, Lansbury. Han är en bra bit ifrån a-lagsmaterial i Arsenal, men den erfarenheten han tar med sig från Watford är ovärderlig för hans personliga karriär - vart han än hamnar. Av det lilla jag läst och följt honom så tycker jag han har gjort gedigna insatser i Watford, så det är absolut en bonus för både honom själv och för Arsenal. Vad som händer med honom i framtiden återstår att se. En annan talang som dock fått mer speltid i Arsenal och i a-laget är Aaron Ramsey. En kille som imponerar allt mer och mer. Wenger har även förklarat varför han startade med Ramsey och någon överraskande förklaring är det inte:


Firstly, I wanted to rest Alex Song. Secondly, Ramsey is 18-years-old and people forget. I set him a target to play between 15 and 20 games this year. So at some stage when you set a boy a target you give him a chance. When we play every three days, I rotated it a little bit because I believe we have a real squad of 20 field players who are of a fantastic level and you can talk and talk and talk, but you have to do it on the pitch as well and give them a chance. He has improved a lot. He has a tremendous engine and he already has good experience for an 18-year-old player.


Ramsey i matchen mot Wolves!

Ja, nog om det! Jag pratade om Eduardos budskap när han drog upp matchtröjan vid 2-0 i lördags i ljudbloggen och för er som inte lyssnade eller för er som vill ha en liten bättre förklaring finns den här. Jag vill även poängtera att jag självklart menade att han föddes och växte upp i Brasilien, inte i Kroatien. Dock har han kroatiskt medborgarskap och spelar för Kroatiens landslag. Man kan även säga att han under sina senare tonår växt upp i Kroatien.

Manchester United förlorade ju toppmatchen mot Chelsea och på senare tid har ju SAF klagat på det mesta - främst domarna. Att däremot Fletcher går ut i media och klagar har inte varit så företrädande. Då undrar man naturligtvis vad han ska skylla förlusten på. På alkohol? På domaren? På taktiken? På Terry? På medspelarna? Nej, han väljer nästan helt och hållet att skylla förlusten och de lite sämre resultaten på sistone på Mr. Wenger:


I think we are starting to see Mr Wenger’s comments starting to influence referees, which is a shame, really. Now we have to raise our game and ensure these decisions are not affecting the game.Hah, haha, hahahahah! Han är rolig den där killen, riktigt rolig. Jag låter er skratta vidare tills imorgon! Tack och hej!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Pinsamt gnälliga alla Manchester United snubbar är..

2009-11-10 @ 16:46:10
Postat av: David

Synd med Bendtner... denna säsong såg ut att bli väldigt bra för hans del,i alla fall de första matcherna

2009-11-10 @ 17:17:51
Postat av: Andreas aka Nugget

haha skojjig den där Flääätcher ! Skylla på Wenger .. tragiskt :)

2009-11-10 @ 18:15:24
URL: http://gnugget.blogg.se/
Postat av: Malin

Vart någonstans står det att Bendtner ska vara borta ända tills nyår?

Har bara läst att han kan vara borta upp till 3-4 veckor?

2009-11-10 @ 20:21:05
URL: http://makemesway.blogg.se/
Postat av: kicken

@Malin: Läs artikeln jag länkade till.

2009-11-10 @ 20:32:11
Postat av: gillar verken arsenal eller man u

lika patetiskt som gnälligt är det därimot att behöva se alla dessa arsenal och liverpool-fans gnälla på Man u fans att de gnäller när de förlorar en match. Kanske är för de är avundssjuka? Jag vet inte men tro inte att jag gillar man u, jag är neutral men de matcher Sir alex har kritiserat domarna så har det varit med all rätt med. Domarnivån är kass i england, snart kmr alla mathcer avgöras på domarnas beslut.Ni såg det i söndags i toppmötet och igåg när liverpool fick straffen...Men lägg ner snacket om att man us fans är gnälliga, gynna ingen att skriva att dom är pinsamma för de som skriver de är nog bara liten avundsjuka på man u har vunnit ligan 3år i rad medans arsenal och liverpool, ja när vann dom senast? :phehe vet faktiskt inte :p

2009-11-10 @ 21:57:19
Postat av: sinus

tjena!

jag vill börja med att säga att jag är Arsenal-fan ända in i själen!

dock vill jag säga att bendtners skada kanske är något positivt för arsenal. Den senaste tiden har jag upplevt en viss oenighet mellan Van-persie och bendtner uppe på top. Dock är det sjävklart dåligt med hans skada men jag tror Eduardo kommer göra ett bättre jobb samt att Nasri kommer få mer speltid vilket jag anser är bättre än att ha bendtner ute på plan.

All respekt till Bendtner men han måste lära sig att uppföra sig ödmjukt:)rätta mig om jag har fel! men jag tycker inte att hans skada påverka Arsenal så värst mkt!P.s JÄVLIGT BRA BLOGG:)

2009-11-10 @ 22:19:05
Postat av: kicken

@Sinus: Kan inte säga att jag håller med dig. Det finns enligt min mening ingen som helst oenighet mellan Bendtner och Van Persie uppe på topp. Det är i så fall bilden man fått av Bendtner i media som tvingar fram en sådan åsikt. Just nu är Arsenal ett lag och det finns ingen "adebayor-typ" kvar i laget. Det var Bendtner och Adebayor som haft många dispyter och varit osams, men att Bendtner inte gillat RvP eller att det blivit någon mindre dispyt har jag inte märkt av.Personligen tycker jag Bendtner är riktigt underskattad i år. Visst, första delen av förra säsongen spelade han som om han spelade i allsvenskan, men andra hälften av säsongen blev han allt bättre och bättre och i hittills i år har han verkligen visat sin klass. Han har ju utmanat mer än tidigare och skapat många problem för försvarare. Dessutom bidrar hans höjd med att vi får ännu ett anfallsvapen och en bredd i spelet. Så jag måste säga att jag inte håller med dig.Eduardo spelar för tillfället sämre än Bendtner gjort, men det tror jag beror på att han helt enkelt inte hunnit komma i matchform då han sällan startat två matcher i rad. Men men, vi får se hur det utvecklas.Tack förresten :)

2009-11-11 @ 20:21:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0