En vecka kvar tills vi får se Arsenal spela igen - hur skall vi klara av det?

Blä, på senare dagar har jag märkt hur jag blir när jag inte får se Arsenal spela på en längre tid. Jag kan sitta i flera timmar och slösurfa på arsenalrelaterade videos på youtube eller läsa gamla artiklar och visserligen så ökar det min kunskap om laget, men det är ett helvete att inte kunna sätta sig ner en lördag eller söndag och njuta av en riktigt bra arsenalmatch. Men å andra sidan så överlever man, men det är svårt. Jag har nog tittat på höjdpunkterna från både matchen mot Olympiakos och Blackburn över femtio gånger nu och om det finns en gräns så går den någonstans där. Ni kan kalla mig vad ni vill, men om det är någonting jag ogillar skarpt så är det uppehåll. Sommaruppehållet är åtminstone helt okej, man får ta en paus från fotbollen ett tag och ladda om batterierna, men uppehåll mitt i en säsong är något jag aldrig gillat. Hur som helst, i kväll väntar trots allt en viktig match - i alla fall för svenska folket!

Men, det är ju ingenting jag ska eller vill fördjupa mig i. Det enda jag har att säga om den matchen är att den kommer bli jämn och om matchen börjar bra så kan det bli ett krig där ute där varje millimeter är viktig. Jag tror minsann att det kommer bli en riktigt bra match så se till att njuta i kväll! Så, vad händer i arsenalvärlden då? Finns det någonting spännande att bita i? Svaret? Nej, det finns det inte. Jag önskade att jag kunde skriva någonting idag, men det finns verkligen inte ett smack att skriva om.

Okej, det finns väl lite att ta upp, men det är ingenting jag kan fördjupa mig i precis. Jag kan dock rapportera att Walcott spelade 45 minuter för Englands U21 i går. En annan som spelade den matchen var vår lovande vänsterback Gibbs som satte ett i sitt eget mål och ett i motståndarnas mål. Rykten går att Real Madrid är villiga att köpa Fabregas för hela 675 miljoner kronor nästa sommar. 675 är förjävligt mycket pengar, men det skulle aldrig någonsin hända, inte till Real Madrid. Om Fabregas lämnar Arsenal (vilket vi alla vet att han göra en dag - detta är förresten otroligt jobbigt att nämna varenda gång det här kommer på tal) så kommer det vara Barcelona. Han kommer bara spela för två lag under sin karriär och det är Arsenal och Barcelona, allting annat skulle vara en enormt stor överraskning. Nya rykten placerar Inler i Arsenal i vinter och han-den-där-Hazard från Lille verkar fortfarande stå långt upp på önskelistan för Wenger. Chamakh? Nja, inte så mycket nytt än att han är glad över att stanna i Bordeaux, yeah right?

Så, det där lilla var nästan allt man kunde skriva om i dag. Inte så roligt, jag vet, men jag försökte åtminstone. Imorgon kommer det dock komma en ljudblogg (en kort sådan!) om framtidstankar m.m. Så, istället för att ni fick ett ordentligt blogginlägg av mig så vill jag att ni alla läser denna superba artikel/krönika om Fabregas. Den är riktigt bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0