Framtidstankar om bloggen + ljudblogg + ny twitter!

God dag! Så, istället för att gräma oss för poängförlusten i går så tänkte jag prata lite framtid med er. Det är inte så att jag tänkt lägga ner bloggen för er som undrar, utan snarare tvärtom - jag tänker "bredda" ut den. Jag har många intressanta idér och tankar kring hur jag skall göra, men jag förväntar mig många kommentarer till detta inlägg. Jag vill ha era åsikter och tankar kring hur jag skall göra bloggen ännu större än vad den redan är. Jag är inte besatt av att få så många läsare som möjligt, utan jag har mer tänkt att bloggen skall nå ut till ännu fler än vad den gör i dag. Jag vill ha många tips och idéer hur jag skall förbättra bloggen och vad som skall läggas till/tas bort. Oavsett hur vågade, stora eller enkla idéer ni har kring detta så vill jag höra dem! Var verkligen inte rädd för att kommentera!

Personligen så vet jag ännu inte hur mycket som går att göra med självaste sidan pga att det just är en blogg och ingen hemsida. Längre fram (nästa år) har jag planer på att göra det här till en hemsida/community med nyheter, forum, bloggar och skribenter. Men det kommer först ske 2010 och ett bra tag in i 2010. Och detta kommer endast ske om det tycks som en bra idé av er läsare. Men om vi först och främst tänker kortsiktigt så har jag planer på att få till någon sorts skriklåda (vet dock inte om det är möjligt), annars så har jag planer på en IRC-kanal. Vidare så tänkte jag se till att fixa reklambanners, signaturer och avatarer som man kan använda på forum eller var som helst på internet. Jag har andra tankar också, men de håller jag än så länge för mig själv. Jag hoppas ni kommer med en hel del bra tips!

Något som är nytt redan nu är att jag nu tänker annonsera min nya twitter som nästan enbart har fokus på Arsenal! För er som följer arseblog eller gunnerblog så känner ni säkert till att de har varsin twitter. Jag tänkte haka på den trenden och ni som vill följa arsenalblogg.se:s twitter kan klicka in er här! Jag hoppas att många kommer att följa den! Om ni har en egen twitter så kan ni gärna komma med frågor eller tankar under, före eller efter match också! Jag kommer naturligtvis inte enbart twittra då, utan där kan saker dyka upp 24/7! Men se till att lägga in den i bokmärken och följa den lika frenetiskt som ni följer den här bloggen ;)

Sist tänkte jag bara höra med er om ni vet en bra sida där man kan ladda upp sina ljudklipp på á la Soundcloud. Jag vet inte vad problemet är med soundcloud, men jag kan längre inte ladda upp mina ljudfiler där. Så om någon kär läsare vet en annan liknande sida (ladda upp ljudklipp -> lägga upp på hemsida/blogg -> andra kan lyssna) så kommer jag bli mycket glad! Tack!

Så, ni kommer ännu en gång få ladda ner ljudbloggen om ni vill höra mina åsikter, tankar och funderingar! Inom en väldigt snar framtid kommer jag även göra ljudbloggen mycket intressantare. Intro, bakgrundsmusik, outro och gäster kommer komma! Ni får bara se till att ha tålamod och vänta någon vecka till! (Jag försökte undvika "skall" i dag !Nke, det gick så där....)

Saker som tas upp i dagens ljudblogg:


West Ham - Arsenal
  • Väldigt kort reflektion av gårdagens match
  • Vad Wenger sade..

Carling Cup
  • Hur ställer vi upp? Hur ställer Liverpool upp?
  • Hur kommer matchbilden se ut?
  • Vad innebär en vinst samt en förlust?

De tre kommande matcherna + landslagsuppehållet
  • Vinner vi/Förlorar vi?
  • Vad skall vi förvänta oss?
  • Hur påverkar landslagsuppehållet oss?

Premier League
  • Kort om rivalerna och hur det ser ut i tabellenFilen är 12 mb stor och runt 14 minuter lång!

http://rapidshare.com/files/298281932/arsenalz.mp3.html
http://rapidshare.com/files/298281932/arsenalz.mp3.html
**
http://www.zshare.net/audio/675281606579f33a/
http://www.zshare.net/audio/675281606579f33a/
**
http://www.mediafire.com/?0n1krzzmwzm
http://www.mediafire.com/?0n1krzzmwzm


Kommentarer
Postat av: micke

de enda som jag kan tänkta på som du kan förbättra med är en chat under matcherna så man kan sitta och snacka under, hade varit fett kul

2009-10-26 @ 21:43:59
Postat av: arsenal

jag håller med micke

2009-10-26 @ 21:49:35
Postat av: kicken

Jag gillar också den idén, men det svåra i det fallet blir att folk kan få händelser spoilade. Vissa tittar på arsenalmatcher på tv och om alla skulle göra det skulle det inte finnas något problem. Men eftersom en hel del folk tittar på olika streams (där tiden kan vara allt från 1 sek - 5 min efter tv:n) så blir det svårt. Dessutom varierar tiden mellan olika streams.Men, visst är det en bra idé och jag skall tänka ut det lite mer noggrant, så får vi se hur det blir!

2009-10-26 @ 22:22:52
URL: http://arsenalblogg.se
Postat av: adam

själv tror jag inte twitter kommer ge nånsting för det är en fluga som kommer dö ut men däremot så vore en irc-kanal någonting du bör tänka vidare på, har själv flyttat till tjeckien och har inte kontakt med arsenal fans längre så det vore riktigt trevligt med en irc kanal! Helt off topic så träffade jag en arsenal fan första kvällen jag var ut och kollade på arsenal - az och verkar vara stort support för arsenal här i tjeckien vilket är trevligt!

2009-10-26 @ 23:35:08
Postat av: shahriar

Tycker dina idéer med att göra en svensk arsenalcommunity är väldigt bra. Tror inte det finns någon sådan förutom arsenal.se va? Jag har iaf inte hittat någon. Hoppas dina idéer blir till verklighet så fort som möjligt:D

2009-10-27 @ 12:04:05
Postat av: shahriar

Och angående sidor som soundcloud, hittade två liknande sidor, vet inte om de funkar men du kan ge de ett försök. http://www.alsacreations.fr/dewplayer-en och http://www.fileden.com/

2009-10-27 @ 12:24:23
Postat av: kicken

@Shahriar: Tack så mycket! Ska absolut kolla in sidorna!

2009-10-27 @ 13:03:37
URL: http://arsenalblogg.se
Postat av: Song

Du skulle kunna ladda upp highlights från matcherna på bloggen, kanske intervjuver också? Skulle vara trevligt! Riktigt bra blogg ocg initiativ! Tack för att du tar dej tid och gör de!

2009-10-27 @ 13:18:36
Postat av: kicken

@Song: Jo, för ett tag sedan hade jag väldigt omfattande matchrapporter där även highlights ingick och jag vet inte riktigt vad som hände med det. Men det spelas så många matcher just nu, så det är enormt mycket att båda hålla koll på och skriva om, men jag ska försöka komma ihåg det tills nästa gång, absolut!

2009-10-27 @ 15:29:12
URL: http://arsenalblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0