Vill ni bli intervjuade av arsenalblogg.se och hamna på bloggen? Anmäl er nu!

Well, precis som rubriken lyder är det dags att börja intervjua folk här och där. Om ni känner att ni är villiga att svara på runt tio-femton frågor om Arsenal så är det bara att kommentera och uttrycka ert intresse. Ni behöver absolut inte vara trogna läsare, utan ni kan lika gärna ha besökt den här bloggen för första gången, bara ni är intresserade. Jag hoppas att flera av er är intresserade och jag vet även att några av er redan blivit intervjuerade. Om det är flera (som det antagligen är, det hoppas jag iaf!) så lottas det vem som blir intervjuad. Intervjun läggs sedan upp på bloggen och en hel del läsare kan få läsa vad just du tycker. Så, anmäl ert intresse nu!

Men, det är trots allt Wenger födelsedag i dag och trots att jag firade lite i förväg så är det i dag mannen som lett Arsenal i tretton år ska ha ett grattis! Han har åstadkommit saker som andra arsenaltränare aldrig varit i närheten av och han kommer bli respekterad för evigt bland arsenalsupportrar. Det finns egentligen inte så mycket mer jag vill tillägga, då jag i stort sett skrivit allt som går att skriva om honom (se länk i förra inlägget). I slutet av dagens inlägg kommer ni få kika på lite bilder från en ung fotbollspelande Arsene Wenger. Det är minst sagt väldigt intressanta bilder!

I dag har det varit möte med alla aktieägare där även Wenger närvarade. Han sade bl.a följande på mötet:


I know that we haven't won a trophy for four years, but we have been very close and I believe that this year the team will do it. When I say that, it is not to please you, it is because I am really convinced of it. This season we are ready to go for it in the Premier League, the Champions League and of course both the cups as well.Är det vår tur i år? Är det verkligen det? Vad tror ni? Vidare så har han sagt följande:


I believe that by the end of this season we will have conceded less goals [than last season] but somewhere as well we encourage the team to go for an offensive game and sometimes we pay the price for that a little bit.


Well, i stort sett alla mål vi släppt in hittills har berott på individuella misstag och det har kostat oss rejält i vissa matcher där jag främst tänker på matchen mot Manchester City. Jag skulle gärna vilja se några matcher i rad utan några som helst individuella misstag och det är först då man skulle få se hur pass organiserat vårt försvar trots allt är. För just nu har det enbart byggt på missar från försvararna. Sedan har man släppt in något turmål här och där också, men framför allt har det handlat om individuella misstag och det är det som spelarna själva måste se till att inte upprepa. Så snart Sagna/Eboué, Gallas, Vermaelen och Clichy börjar spela lite mer felfritt så kommer nog även nollan hållas lite oftare. Men det är svårt, det är extra svårt med tanke på den offensiva fotboll vi spelare. Något självaste Wenger också betonat. Vi får betala för den offensiva fotboll vi spelar, men man skall ända kunna kräva mindre missar av försvaret.

"Sebbe" kommenterade gårdagens artikel där jag bett någon kär läsare kort skriva hur det gick för både Nasri och Fabianski i matchen med reservlaget. Sebbe sammanfattade det bra nog:


Såg nyss highlights från matchen på ATVO. Nasri fick man inte se mycket, förutom en oerhört läcker passning fram till Sunu som satte 1-0. Fabianski kunde inte ha gjort något på målen, det ena var en nick från nära håll från en frispark och det andra ett distansskott där han var rätt chanslös.Nu hoppas vi på att Nasri inte gör en Walcott och drar på sig en skada precis efter att ha kommit tillbaka. Nasri har vi pratat mycket om här på bloggen på senare tid och mycket har handlat om vilken roll han kommer få när han väl är tillbaka och hundra procent redo. De flesta menar att han skall få starta före Diaby och forma ett mittfält bestående av Fabregas, Song och Nasri. I mina öron låter det bra, väldigt bra.

Wenger pratar lite om målvaktspositionen på den officiella hemsidan. Bl.a så nämner han den negativa press målvakter lider av och jag kan som målvakt själv bara hålla med honom. Däremot finns det även positiv press när det gäller målvakter också och det fick vi inte minst erfara när Mannone gjorde en sjuk insats mot Fulham här om dagen. En Mannone som sakta men säkert börjar bli allt sämre sett till alla matcher han spelat sedan den mot Fulham. Han har i vissa matcher inte haft så mycket att göra, men i matchen mot AZ Alkmaar syntes det ganska tydligt vid flera tillfällen att han var väldigt oerfaren. Något som jag tror gör att Wenger snart väljer att ställa Almunia mellan stolparna. Om Mannone skall behålla den plats han erhåller just nu måste han se till att lysa med ännu mer självsäkerhet vid ingripanden av olika slag. Det självförtroendet han hade mot Fulham har gått bort bit för bit i match efter match. Jag hoppas dock han kan visa oss vilken fighter han är och göra en insats á la Fulham igen så snart som möjligt. Däremot håller jag absolut inte med er alla som säger att vi behöver köpa en målvakt. Det behöver vi inte, det behöver vi verkligen inte. Inte just nu i alla fall.

Så, det är ju trots allt mach mot West Ham på söndag och många undrar hur det ser ut med skador och dylikt. Kort men gott kan jag helt enkelt posta en bild(lista) av våra skador:

Bendtner och Rosicky (som inte är med) är 50/50 tills på söndag! Eduardo är dock tillbaka!

Men men, det var allt för mig i dag! Se till att anmäla ert intresse för att bli intervjuade! Här följer fina bilder från Wengers karriär som fotbollspelare! (Visst liknar han Ramsey på bild nummer 2?)


Kommentarer
Postat av: Fredrik

Jag är mycket intresserad av att bli intervjuad. Arbetar som reporter om dagarna så det skulle vara kul att sättas i motsatt situation som jag annars pysslar med. Men Kicken, ärligt talat så skulle vi behöva en ny målis. Självklart är det utespelarna som ska göra mål framåt och se till att hålla rent framför mål så de är ju de viktigaste. Men o andra sidan så kan man inte vinna en titel utan en riktigt bra målvakt, och som jag ser så har vi ingen sådan, rätta mig om jag har fel. Varken Almunia, Fabianski eller Mannone kan avgöra en match(frånsett Mannones insats mot Fulham, men precis som du sj skriver så har han blivit sämre med tiden.) Summa sumarum, jag vill se tre värvningar, en målvakt, mittback och innermittfältare. =)

Glöm inte mitt intresse som intervjuoffer(fint ord btw)

2009-10-22 @ 21:04:55
Postat av: micke

svarar gärna på frågor once more:)

2009-10-22 @ 21:10:12
Postat av: Stralle

Tja! Jag svarar gärna på lite frågor. West ham möter vi dock på söndag, så då kanske det ser bättre ut än 50/50 för dansken och Rosicky :D.Grym blogg

2009-10-22 @ 21:41:24
Postat av: Adde

Skulle gärna kunna tänka mig att bli intervjuad och svara några frågor om Arsenal!

2009-10-22 @ 21:53:04
Postat av: Jesper

Jag skulle gärna bli invtervjuad. Men jag håller dock inte med Fredrik om en ny målvakt. Almunia är inte världsklass, men han har sina stunder. Fabianski är fortfarande ung och har mycket potential, likaså Mannone.

2009-10-22 @ 22:19:30
Postat av: Djingis

Intervjua mig kicklo!

2009-10-22 @ 22:26:50
Postat av: Anonym

Skulle gärna bli intervjuad, riktigt kul!

2009-10-22 @ 22:37:58
Postat av: Shahriar

Namnet visades inte..

Skulle som sagt gärna bli intervjuad!

2009-10-22 @ 22:57:25
Postat av: Tobbe

Är det bara jag som börjar bli lite trött på Arshavins eviga negativa komentarer?

Han säger att Arsenal inte kommer kunna utmana i Europa. Han fortsätter klaga på livet i england och är noga med att påpeka hur fantastiska Barcelona är. Han säger också att Arsenal behöver åtminstånde två stjärnspelare till. Jag förstår inte hur sånna här utalanden ska gynna klubben. Jag får intrycket av att han drabbats av hybris efter hans fantastiska vår och verkar tycka att han förtjänar bättre.

2009-10-22 @ 23:04:49
Postat av: andy

Tobbe: Ta inte allt du läser på internet seriöst. Eller faktiskt, ta inte något du läser på internet seriöst.

2009-10-22 @ 23:51:54
Postat av: Anton

Är det nån mer än jag som tycker att Arshavin är ganska lik Wenger? De är nånting med ögonen. Och även deras ansiktsuttryck när dem blir smått missnöjda eller när de ser likgiltiga ut.

Skule också jättegärna vilja bli intervjuvad :)

2009-10-23 @ 01:35:23
Postat av: Oscar

skulle en 12-åring kunna bli intervjuad ?

jag följer arsenal varje dag, ser alla matcher på tv och nu på lovet ska jag till London och se Arsenal-Spurs !

Vore kul...

2009-10-23 @ 14:10:49
Postat av: Micke

Jag skulle gärna bli intervjuad!

2009-10-23 @ 16:55:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0