Vad passar bättre än en liten videokväll med Arsenal som tema?

Det känns som vi behöver lätta upp stämningen lite och vad passar då bättre än lite underbara arsenalvideos från YouTube. Jag tänkte dra till med tio mycket sevärda videos som säkert kommer att underhålla er den närmsta halvtimman! Man har ju spenderat ganska mycket tid på youtube genom åren, men det är inte förrän på sistone som man verkligen blivit lockat av allt material som trots allt finns där ute. Så, helt utan rangordning så får ni er tio guldkorn som ni bara måste ta en titt på!

  • William Gallas kom ju till Arsenal genom en köp- och bytesdeal och många höjde nog på ögonbrynen när han efter endast ett år blev kapten för sitt nya lag. Många ifrågasatte om det verkligen var ett rätt val, men det är få som kan säga emot hans kämpaglöd som kommer fram så pass bra i den här underbara videon. Ta er en titt!
  • Samir Nasri har av många kallats "den nye Zidane". Att bara nämnas i sådana sammanhang är nog ytterst ärofullt och att den unge fransmannen har talang vet inte minst vi arsenalsupportrar om. Det finns många bra kompilationer ute på youtube, men det är verkligen få som når upp till den klass som den här fyra minuter långa kompilationen når upp till. Se den!
  • Om det någonsin skulle göras en lista över de mest horribla skador på en fotbollsplan någonsin så kommer Eduardo hamna högt upp på den listan. Direkt efter skadan valde tv att inte visa bilderna från tacklingen av Taylor då de bara var ... hemska. Men Eduardo kämpade sig igenom en oerhört svår period i hans liv och kom tillbaka med två mål i hans comeback. Videon saknar väl en hel del från att vara en lika bra kompilation som den i stycket över, men den emotionella biten talar för sig självt - klick!
  • När Fabregas skulle lansera sin nya tv-serie (serie och serie...) så funderade man väl ganska mycket på hur man skulle se till att göra reklam för den på bästa sätt. Den här reklamen säger det mesta.
  • Min favoritkompilation of all time hittar ni nog i följande video. Jag vet inte hur många gånger jag sett den, men jag tröttnar aldrig. Det är få arsenalkompilationer som är lika bra som denna. Nio minuter bara Arsenal!
  • När Fabregas väl fick chansen i arsenaltröjan så tog han den direkt och fick så småningom se sig själv få spela med spelare som Henry och Bergkamp, någonting han knappast kunde drömma om sjutton år gammal. När då Fabregas skulle intervjuas tillsammans med Henry så valde Henry att hjälpa Fabregas på vägen - nämligen så här.
  • Kanu är en spelare som både fått många tummar upp och många tummar ner, men när han kom in runt sjuttionde minuten den 23 oktober 1999 så var det ingen som trodde att han skulle sänka Chelsea helt och hållet. Läget såg ut att vara omöjligt. Arsenal låg under med 2-0 på Stamford Bridge och det var ett Chelsea som spelade ytterst bra, speciellt defensivt. Men Kanu ville annat och genom att måla i 75e, 83e och 90e minuten så såg han till att kamma hem tre poäng åt sitt Arsenal. Det sista målet är det enda som finns på youtube, men bara det är värt en titt. Kommentatorns vrål vid 3-2 målet är omöjligt att inte le åt - KAN-U-BELIEVE-IT?
  • Så, lite Kanu igen då. Det finns otroligt många mål som man skulle kunna lista i en sådan här lista, men det är få mål som gjorts med den självsäkerhet som denna. Det är en personlig favorit och det är inte bara jag som gillar tillvägagångssättet - Kanu once again!
  • Henry var en levande legend när han spelade i Arsenal. När han då skulle ta farväl var det oerhört emotionellt, både för fans och för honom själv. När han då skall säga hur mycket han uppskattat sin tid i Arsenal i ATVO så var det nära att brista för honom och det är nästan svårt att själv hålla tillbaka tårarna till detta klipp.
  • Bonus: Sista titeln Arsenal vann var FA-cupen 2005 och den vann man efter en dramatisk straffläggning. Den kommer inte gå till historien, men frågan är om vi någonsin kommer se en lika bra straffläggning någonsin av Arsenal? Alla straffar var antingen enormt duktigt placerade eller enormt iskalla. Sedan är man ju på väg att få gåshud av kramkalaset efter. Oh, I miss the good 'ol days.
Det finns naturligtvis minst ett dussin videos som jag skulle vilja lägga till här, men det här får räcka och det duger sannerligen. På dagen som Sverige definitivt är borta ur VM-spel så kan man äntligen se fram emot att se Arsenal spela i helg och det skall sannerligen bli roligt. Jag hoppas vi krossar Birmingham på lördag, verkligen! Tack och hej!

Kommentarer
Postat av: micke

när man ser nasri videon så längtar man så sjukt mkt efter han asså ska bli sååå kul att se han i vårt nya spelsystem, tror han kommer göra ännu större hit i de än de förra systemet.

och eduardo hoppas vi börjar spela mer med han snart när han e tbx klokt, den bästa utpräglade målskytten vi har

2009-10-14 @ 23:54:54
Postat av: adam

Denna borde du tagit med, visar verkligen henrys speciella stil...

http://www.youtube.com/watch?v=ywNUxl4lVUg

2009-10-15 @ 00:00:22
Postat av: Skullan

Tack för detta underbara inlägg det uppskattas mycket!

Det målet 3:08 in i "Nio minuter bara Arsenal!" videon är så jävla underbart, hela anfallet ifrån backlinjen och så det avslutet, kan det bli bättre?Eduardos skada var verkligen hemsk.. fick Taylor ens rött kort? Skönt att han är tillbaka i alla fall.@adam: Tack för den videon med! Jag hade nästan glömt hur bra Henry var, helt sjuka mål han gjorde hela tiden.Du borde ha liknande inlägg oftare! Gör att man blir på bra humör. :)Go Gunners!2009-10-15 @ 00:48:18
Postat av: s

sjukt roligt att titta på

Skulle du kunna tänka dig att ha en arsenal tatuering kicken?

2009-10-15 @ 11:12:21
Postat av: Ibbe

@adam

Tack för d klippet...King Henry!

2009-10-15 @ 12:05:03
Postat av: kicken

@Skullan: Underbart mål, det är det verkligen.

@S: Jag har faktiskt börjat tänka på det lite smått, men innan jag skulle göra det så skulle det i sådana fall vara väldigt genomtänkt så jag aldrig skulle kunna ångra det!

2009-10-15 @ 13:54:24
URL: http://arsenalblogg.se
Postat av: Andreas

fy fan , älska när theo gör första målet där, glädjen , fy fan :D

2009-10-15 @ 14:39:09
URL: http://gnugget.blogg.se/
Postat av: :)

http://www.youtube.com/watch?v=ALTrjgbYOis&feature=fvw ... "simply fantastic footbal del 2"....

2009-10-15 @ 18:12:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0