Come on you Gunners!

är det dags! Då är det äntligen dags för en stormatch igen! Jag tänkte göra det här inlägget väldigt kort och konsist. För er som vill läsa mer rekommenderar jag inför-inlägget från gårdagen. Så, hur kommer det att gå? Jag måste erkänna att jag har en väldigt orolig känsla inför det här mötet, men precis som alltid hoppas jag på det bästa. Vi kanske ska ta det sakta i backarna med att förespå fyra nya mål av Arshavin, men en vinst är det minsta vi kan hoppas på. Vi har en hel del spelare skadade, men vi kan inte hålla på och sörja dessa spelare. Det är hur synd som helst, men nu gäller det att använda de bästa spelarna vi har tillgängliga för tillfället och det handlar inte om vilka spelare som helst.

Arshavin, Fabregas, Nasri och Song kan alla göra skillnaden idag. Liverpool har förvisso Torres tillbaka (vad jag känner till), men han är inte i matchform ännu och med tanke på vilken usel säsongsinledning de haft och fortfarande har så måste vi bara ta tre poäng idag. Det gäller att gå ut på Anfield och inte låta dem få till något spel alls. Vi ska gå ut och kötta dem från start till slut. Jag tror inte finspel kommer ta oss så långt idag, utan idag handlar det om hederlig engelsk grisfotboll. Okej, grisfotboll är att ta i väldigt mycket, men det jag vill komma fram till är att om vi försöker spela ut Liverpool kommer vi antagligen misslyckas. Istället gäller det att skapa målchanser från alla håll och nu se till att sätta dem. Varenda målchans vi missar i den här ytterst viktiga matchen kommer kännas som en missad chans att dra ifrån Liverpool ytterligare i tabellen.

Samtidigt som Liverpool har allt att förlora har de ingenting att förlora. Om de vinner idag är de enbart en poäng efter oss med en match mer spelad. Det borde inte få hända, inte med den usla inledning de haft. Arsenal måste visa varför de är bättre än Liverpool och trots att ett likaresultat inte skulle vara fy skam så är vinst det enda som gäller. Speciellt nu när Chelsea och United tappat poäng.

Jag kommer finnas på twitter hela tiden (men jag kommer inte uppdatera alltför mycket under matchtid) och dessutom kommer jag finnas tillgänglig på mIRC i kanalen #arsenalblogg. För er som fortfarande inte fixat mIRC så rekommenderar jag att ni göra det! Instruktioner till hur ni tar er till finner ni i inlägget under detta. Det kommer säkert bli en underbar stämning där inne under matchens gång. Men jag säger det redan nu, kom ihåg att inte spoila för de andra som befinner sig i kanalen. Beroende på om ni kollar på tv eller streams kan skillnaden vara allt från 5 sekunder till 3 minuter. Så om det blir mål, röda kort, straffsparkar eller andra saker som kan ha viktig utgång för matchen ber jag er att hålla inne med informationen ett tag (runt en minut om ni kollar på stream och ännu mer om ni kollar på tv) för att inte förstöra matchen för oss andra. Annars får ni skriva hur mycket ni än vill!

Trevlig stämning inne på #arsenalblogg just nu! Runt 40 stycken inne!

, det var allt. Matchrapport kommer efter matchen och tills dess får ni ha det så bra. Nu ser vi till att vinna matchen! Come on you reds!

P.S
Startelvan (officiell):

Almunia
Sagna - Gallas - Vermaelen - Traore
- - - - - Song - - - - - -
Fabregas - Denilson
Walcott - Arshavin - Nasri


Kommentarer
Postat av: Danne

tagga tagga!

2009-12-13 @ 16:37:45
Postat av: Anonym

ARSENAL!!

2009-12-13 @ 19:03:30
Postat av: Arsenal FTW

jaaaaaa!!! otroligt glad när de vann med 2-1!!!!

men bara inte arshavins skada är allvarlig :(

2009-12-13 @ 19:07:01
Postat av: Hasse

YES! Tack och bock för det, tätstriden, here we come.

Tycker Arsenal hade svårt att vara riktigt giftiga framför mål, men å andra sidan skötte de sig bra när Liverpool gick för kvittering, och det blev aldrig riktigt farligt. Även om bollen var hos Pool oroande mycket.Hoppas förstås att skador på Traore och Arshavin inte är så farliga. Med Traore såg jag inte vad som hände, men Arshavin råkade nog helt enkelt sparka lite fel och det såg ut som om det var låret som fick stryk. Det såg inte ut att vara överdrivet allvarligt, men med Arsenalspelare vet man ju aldrig.

2009-12-13 @ 19:11:52
Postat av: Paul

<3 Arshavin liverpool dödaren !!!

2009-12-13 @ 19:14:13
Postat av: deejaymag

Jaaaa!

Det hade man inte kunnar tro efter de första 45min...

Tycker vi skärper oss i andra. och Arshavins mål e ju en pärla. Igen!

2009-12-13 @ 19:20:10
Postat av: Ibbe

Nu ser allt så mkt ljusare ut,m gotta love it!

2009-12-13 @ 19:25:41
Postat av: Leif

Haha "From Russia with love". Den dära Arshavin blir man inte riktigt klok på. Helt underbar. Våran enda spelare som har gjort mål mot the big four denna säsong o allt.

Och bara en liten rolig grej gällande big four. Blivit självmål i varje match vi mött dem. Gör vi dem så förlorar vi. Gör dem dom så vinner vi :D

2009-12-13 @ 19:46:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0