Dags för en spännande ljudblogg!

Welcome once again! På grund av RvP:s skada så sköt jag upp ljudbloggen tills idag, men nu är den här! Ta er en lyssning om ni är intresserade av mina åsikter, eller om något av följande som jag tänker ta upp:

Landslagsuppehållet
  • Vad har hänt under den här tiden?

Robin Van Persie
  • Kort reflektion kring hans skada + efterspelet.

Ryktena om Fabregas-till-Barcelona
  • Frustrerande, roligt eller idiotiskt?

Startelvan mot Sunderland
  • Hur kan den komma att se ut?
  • Vad har vi glömt?

Framtiden
  • De tre kommande matcherna!
  • Kort om toppmötet mot Chelsea!


Båda klippen är likadana, men ni får välja vilken mediaspelare ni helst använder!

Om det av någon anledning inte skulle fungera (säg till om det inte gör det!) så finns den även att lyssna på här!

 Kommentarer
Postat av: Niklas

Så du bara vet så kan inte biaby spela för han är skadad. Men tror vi vinner mot sunderland med några bollar.:P:):) BRA BLOGG!!!!

2009-11-17 @ 18:33:50
Postat av: Anonym

du e kung kicken.

2009-11-17 @ 18:53:27
Postat av: kicken

Tackar tackar! Måste bara ursäkta för att micken då och då stöter in i någonting. Hörde inte det förrän nu. Kan vara lite störande, men hoppas ni håller ut!

2009-11-17 @ 19:21:22
Postat av: Mickey

Håller helt med dej om de här jävla landskamperna, kommenterade det igår också tror jag men iallafall så tycker jag att de är helt onödiga. Om det här med den tredje mittfältaren tycker jag att det är en självklarhet att det är Nasri som ska spela bredvid Fabregas och Song för att Diaby helt enkelt inte alltid presterar så väldigt bra och jag gillar Ramsey men tycker ändå att Nasri är en riktigt skön spelare att kolla på då han nästan alltid gör något bra med bollen. Även om Eduardo kanske inte gör så många mål i Arsenal som i Kroatien så tycker jag verkligen inte att han är en "flopp" (inte för att du sade att han är det) så tycker jag ändå att han bidrar med mycket med sitt spel, jag vet inte vad andra tycker men jag tycker att han är väldigt påhittig med bollen eftersom att han egentligen inte är snabb som Walcott eller Arshavin, inte har tekniken som Narsi eller Rosicky eller spelsinnet som Fabregas elr RVP men han har verkligen hjärnan att göra något som gör honom väldigt bra, tänker t.ex på klacken eller vad det var mot AZ och t.ex när han lade bollen ena sidan om motståndaren och sedan sprang på andra som han gjorde mot Celtic, därför tycker jag att han även är väldigt bra på kanten och inte behöver vara central och göra lika många mål som i landslaget. Kan dock inte hålla med dej om Ballack, tycker att han presterar alldeles för dåligt och jag tror aldrig att han hade tagit en plats i Arsenal och fattar inte riktigt hur han kan göra det i Chelsea då de har centrala mittfältare som b.la Lampard, Deco, Essien och Mikel. Haha visste direkt att de kommentatorerna du spelar upp i slutet skulle vara matchen i San Siro eller den mot Bottenham! Nu har jag skrivit klart om landslagens träningsmatchers livstid:P Väldigt bra ljudblogg, hoppas du skriver/säger mer imorgon!

2009-11-17 @ 19:25:05
Postat av: Mickey

Menade livshistoria:P

2009-11-17 @ 19:30:10
Postat av: Mickey

http://www.arsenal.com/news/news-archive/gibbs-off-injured-in-england-under-21-match ajajajajajaj då, hur är det med Traoré, är han skadad eller frisk?

2009-11-17 @ 19:33:54
Postat av: kicken

@Mickey: Men seriöst! Gibbs också? Herregud.Traoré är frisk och om Gibbs inte kan spela så är det antingen han eller Silvestre som kommer få spela vänsterback. Dessa skadebekymmer alltså. Jag sade inför säsongen att nyckelfaktorn till en titel är att hålla laget så skadefritt som möjligt. Det verkar just nu gåt åt helvete.Första kommentaren var dock väldigt bra skrivet! Mer sånt!

2009-11-17 @ 20:07:44
Postat av: Mickey

Ja oj glömde bort Silvestre, tänker mig alltid honom som mittback men tycker ändå Traoré ska spela, jag blev imponerad av det han gjorde i Portsmouth förra året och skulle gärna se honom lite nu när vi har Clichy och Gibbs skadade.

2009-11-17 @ 21:27:32
Postat av: Virre

Börjar med att tacka för en briljant blogg som jag följer dagligen (kan även meddela att jag trycker på länkarna för att stödja din verksamhet!)Jag håller med dig om att vi har en underskattat bred trupp! Van Persie är givetvis en stor förlust men vi har som sagt fullgoda inhoppare! Eduardo tycker jag har spelat riktigt bra när han fått spela (högst delaktig i två mål mot Wolves, gjorde mål mot Birmingham (kan vara så att Eboué fick det målet och det kan även vara nått annat lag!). Eduardo kommer leverera när han får chansen och han är nog riktigt sugen på att visa att han kan, enligt vad han själv sa till .com!På mittfältet tycker jag att vi har ett lyxproblem och ett litet överskott på bra spelare! Fabregas, Song, Ramsey, Asrshavin, Nasri & Rosicky är inte fy skam. Många av de kan även spela som anfallare.Försvaret är mer problematiskt och där är vi som mest sårbara. Att Gibbs är borta är också mycket tråkigt men där har vi också kompetent folk som kan hoppa in! Silvestre har varit knackig ända sen han kom till oss men han kan göra bra matcher även han!Vela, Sanchez & Merida som jokrar till anfallet, låter intressant till mig i alla fall!

2009-11-17 @ 21:34:37
Postat av: Anonym

när får vi ställa frågor, kicken?

2009-11-17 @ 23:04:10
Postat av: micke

vi kan ju sätta ut vermealen på vänsterbacken där han spelade mkt i ajax och sätta in senderos i mitten med gallas.. bra ljudblogg som vanligt!

2009-11-17 @ 23:57:26
Postat av: Mikael

Nu krossar vi Sunderland på lördag!!!!

2009-11-18 @ 00:25:54
Postat av: Elin

bra ljublogg som vanligt!

Vet du vad låten som du har i ditt intro heter, är det inte premier leagues "hymn"? :)

2009-11-18 @ 07:38:11
Postat av: kicken

Ni kan börja ställa frågor senare idag!@Elin: Alldeles rätt! http://www.youtube.com/watch?v=D8fiC-nu6-0

2009-11-18 @ 08:05:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0